Co s nimi v únoru

První měsíc roku utekl jako nic. Nadšení z nových začátků se pomalu vytrácí a zbývá prostá realita. Letos zatím opravdu spíš šedá než bílá. Naštěstí nabídka aktivit s dětmi je i v únoru široká, tak nemusíme litovat, že sáňkovat se nedá.



Jak se dělá divadlo
Centrum PANT, 3.2.2018 v 10:00
Zajímá vás, co vše předchází okamžiku, kdy se rozhrne opona a začne divadelní představení? Potom vemte děti na workshop s hercem Komorní scény Aréna Petrem Pěnkavou. Bude se nejen poslouchat, ale i tvořit: děti si vyrobí kostým a nazkouší krátkou hru. 


Olympijský festival
Ostravar Aréna, 9.-25.2.2018
Další Olympijské hry se blíží. Do korejského Pchjongčchangu asi nepojedete, ale atmosféru můžete ochutnat i v Ostravě, na Olympijském festivalu. Vyzkoušíte si nejrůznější zimní sporty, prohlédnete speciální sportovní vybavení a budete fandit našim sportovcům u velkých obrazovek. Součástí jsou i atrakce pro děti. Hlavní program je v Ostravar Aréně, další sportoviště budou na Bílé nebo v Mostech u Jablunkova. Na Masarykově náměstí se otevře korejská vesnička.


Masopust
Centrum Mozaika Klimkovice, 10.2.2018 ve 14:00
Zapojte se do tradičního masopustního průvodu v maskách! Chystá se v Klimkovicích, odchází se od zámku. Chrastítka, bubny, trumpety a další hlučné nástroje s sebou. Těšte se na stylové občerstvení, zábavný program pro dospělé i děti a samozřejmě pochování basy, které dříve zahajovalo předvelikonoční půst a konec zábav.


Valentýnské tvoření
RC Chaloupka, 14.2.2018 od 10:00
Na svátek zamilovaných připravili v Chaloupce v Moravské Ostravě dopoledne plné tvoření, her a zábavy pro děti. Ideální program pro ty, kteří chtějí pod vedením zkušené lektorky vytvořit něco pěkného pro své milované.


Maškarní rej
MC Krteček, 24.2.2018 v 15:00
Basu už jsme sice pochovali, ale pro děti pravidla tak striktně neplatí. Vyřádit se v maskách proto mohou v porubském Krtečku i v sobotu 24. února. Akce je určená pro děti nejmenší i ty odrostlejší.


Tři přadleny
Dům kultury města Ostravy, 25.2.2018 v 16:00
Klasickou pohádku o líné krasavici, kterou pracovitosti naučí až tři kouzelné přadleny, přiváží do Ostravy Divadlo Pohádka. Příběh doplní malované kulisy, výpravné kostýmy a melodické písničky.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Cvičení při diastáze břišního svalu

Diastáza břišního svalu - co to je a jak ji poznat

Znáte kičrí? Je to zdravý, vynikající a hlavně skoro bezpracný oběd. Zkuste ho taky